За нас

Handy е името на най-голямата верига магазини за мобилни телефони, аксесоари и дигитална техника на Балканите!


Зад нейното създаване и успешна работа стоим ние – екипът на Хенди–Тел! Създадохме тази компания преди 15 години, не за да продаваме само мобилни телефони, а за да ти предложим най-добрата комуникация. Оказа се, че сме добри и знаем как! Доказахме го и ние, като направихме от Хенди-Тел най-голямата българска компания за мобилна и телекомуникационна техника с най-дълга история, доказа го и ти – като избра нас! Пазарната ни дейност е пример за успешен бизнес не само в България. През 2015 година магазините с марка Handy са над 130 в страната, над 240 в Сърбия и над 30 в Македония!


С магазини Handy правиш правилния избор


Станахме пазарен лидер в три страни, защото най-добрите са при нас – и професионалисти, и актуални предложения! Можеш да оставиш избора за най-добрата за теб мобилна комуникация в ръцете на нашите над 800 търговски консултанти. Всеки един от тях ще намери подходящото за теб решение любезно, компетентно и отговорно! Погрижихме се това да става в модерна обстановка, като изградихме магазини Handy с атрактивна и приветлива търговска среда, винаги на най-удобните за теб градски места.


Ние държим на своята уникална Handy идентичност


... като ти предлагаме най-новото, най-доброто, най-атрактивното от света на мобилните комуникации! Освен мобилни телефони и аксесоари, в магазини Handy ще намериш всички дигитални продукти на водещите световни производители! Възползвай се от редовните ни промоции и конкурентни цени на богато разнообразие от фотоапарати и навигации, преносими компютри, МР3/МР4 плейъри и таблети.


Хенди Тел – основен партньор на Мтел


Компанията ни заслужи признанието да е основен партьор на най-големия български мобилен оператор. Във всички магазини Handy можеш да намериш най-новото от света на мобилните комуникации в съчетание с най-изгодните на пазара абонаментни планове, както и да платиш сметката си или да направиш вноските си към Мтел. Вече десет години партньорството ни е посветено на това да ти предлагаме ефективни решения, без компромис в цена и качество!


Хенди Клуб – това е нашата програма за лоялни клиенти


Радваме се и ценим специалното отношение към нас, то е награда за усилията ни! Затова се отблагодаряваме за лоялността ти, като ти даваме ексклузивната възможност да се възползваш от предназначени само за теб промоции и специални цени на най-търсените мобилни телефони, смартфони и аксесоари.


Хенди Брокер


Работим успешно и в сферата на застраховането! От 2008 година Хенди Тел е лицензиран застрахователен брокер. Като такъв, компанията ни си сътрудничи с всички големи застрахователни дружества в България. В магазините ни работят над 500 специално обучени застрахователни консултанти, които ще те запознаят с предлаганите застрахователни продукти и ще намерят подходящо и индивидуално решение за теб на най-добра цена. Можеш да сключиш всички задължителни и доброволни застраховки в над 130 офиса в страната! А освен за движимото и недвижимото си имущество, само в Handy можеш да застраховаш и мобилния си телефон, таблет или лаптоп. Затова създадохме застраховка “Handy Guard”- уникалният ни застрахователен продукт. Хенди брокер осигурява съдействие при застрахователно събитие и се грижи за клиентите си със специални отстъпки, редовни промоции и навременно напомняне за предстоящи вноски чрез SMS-и.


Хенди Тел– партньор на EasyPay


В магазини Хенди имаш удобството на платежна система EasyPay. Тя ти дава възможността да извършваш широк спектър от финансови услуги и парични преводи във всеки един от 130-те ни търговски обекта. Предлагаме ти да спестиш време и средства, като платиш битовите си сметки, данъци и задължения при нас. Освен това, на твое разположение е и възможността да правиш банкови преводи, да изпращаш и получаваш пари в брой, да плащаш фактури, да правиш дарения, да си купиш билети за събития и концерти и да се възползваш от още много финансови услуги - всичко това чрез надеждната система EasyPay в най-близкия Хенди магазин!


Хенди е не само името на нашите магазини. Хенди е цялата съвкупност от телекомуникационни продукти, предложения и услуги, представени така, че наистина да получиш в ръцете си най-доброто решение от многообразието на дигиталния свят, да го купиш на най-добра цена, да си тръгнеш доволен и с удоволствие да се върнеш- пак при нас!