Lollipop

 

Мтел е най-големият мобилен оператор в България. Телекомът е абсолютен пазарен лидер с над 4,1 милиона клиенти. Освен мобилни услуги, Мтел предлага на своите абонати фиксирани телекомуникационни услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия. От началото на 2017 година мобилният оператор стартира собствени спортни телевизионни канали – Мтел Sport 1 и 2, а с придобиването на blizooМтел е и най-големият доставчик в България на фиксиран интернет!

 

Мтел е част от Telekom Austria Group – една от най-големите корпоративни групи в Централна и Източна Европа за доставка на телекомуникационни услуги с над 24 милиона клиенти в осем държави: Австрия (A1), България(Мтел), Беларус(velcom), Хърватия(Vipnet), Словения(Si.mobil), Сърбия(Vip mobile), Македония(one.Vip), и Лихтенщайн(Telecom Liechtenstein). Портфолиото на Telecom Austria Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет, мултимедийни услуги и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията.

 

Официалното партньорство на Handy и Мтел стартира от 2005 година с договор за ексклузивно предлагане услугите и абонаментните планове на мобилния оператор във всички обекти от магазинната ни мрежа. Днес всички Handy магазини са брандирани с логото на Мтел и в тях могат да бъдат намерени актуалните предложения от света на мобилните комуникации в съчетание с най-изгодните абонаментни Мтел планове.

 

В Handy всички наши сегашни и бъдещи клиенти имат компетентното консултиране за сключване и преподписване на договори за абонамент, могат удобно и бързо да платят сметките сиили да направят вноските си към Мтел. Компанията ни заслужи признанието да е основен партньор на най-големия български оператор Мтел с успешно посрещане високите стандарти за качество в предлагането, обслужването и комуникация с клиента заложени от Телекома. Вече над десет години партньорството между Handy и Мтел не познава компромис в предлагането на най-добра цена, качество и ефективност.