Направи си най-подходящата комбинация между минути и мегабайти с най-новите планове „Мтел без граници“

Направи си най-подходящата комбинация между минути и мегабайти с най-новите планове „Мтел без граници“

Вече можеш сам да надградиш своя Мтел план за разговори и с необходимото ти за безгранично сърфиране количество мегабайти мобилен интернет. Новите планове на телекома „Мтел без граници“ са разпределени от S до 3XL, според броя включени минути към всички национални мрежи в страната, които са 200 в най-малкия пакет, а във вариантите XL, 2XL и 3XL са неограничени. Във всички планове, обаче е включен и достъп до 25+ или 35+ канала чрез онлайн телевизията Mtel NOW, мобилното приложение Mtel NOW със спортните канали Mtel Sport1, Mtel Sport 2 и EDGE sport.

“Мтел без граници“ дават възможност и за промоционално използване на тарифата Mtel Europe&Balkan, която дава допълнителни минути, SMS-и и мегабайти в държавите от ЕС, Турция, Сърбия и Македония, като вариантите 2XL и3XL имат включени съответно 00 и 1000 безплатни минути в роуминг, 200 МВ и 1000 МВ мобилен интернет и възможност за 200 и 1000 SMS-a. Всички планове от „Мтел без граници“, обаче могат да добавят срещу 1,99 лв. на ден роуминг тарифата Mtel Europe&Balkan, която дава 1000 минути, 1000 SMS и 200 МВ на ден в страните от ЕС, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Турция и още 100 минути, 100 SMS-a и 200 МВ на ден в одобрени мрежи в Сърбия и Македония.

Ценното в новите планове на Мтел е възможността за добавяне на допълнителен трафик чрез допълнителните пакети Екстра нет на цена от 0,99 ст. на месец или Екстра нет+ за 2.99 лв. на месец, като допълнителните мегабайти се удвояват съобразно избраната добавка.

Ако използваш друга услуга от Мтел, като домашен телефон, интернет и/или телевизия сега можеш да се възползваш и от 15% отстъпка за избрания от теб план от тарифата „Мтел без граници“.

Други новини